Mapa dojazdu
Szybki kontakt
STALMET-KALISZ sp. z o.o.
62-814 Blizanów
Dębniałki 1A
tel (62) 751 07 63
kom 501148083
fax (62) 751 07 63
biuro@stalmet-kalisz.pl
  • .
  • .
  • .

Polityka prywatności firmy STALMET-KALISZ

Jakie dane o Tobie zbieramy?

Dane zbierane automatycznie
Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej, za pomocą systemu gromadzenia statystyk internetowych automatycznie zbierane są dane dotyczące Twojej wizyty, np. data i czas odwiedzin, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.

Dane zbierane, gdy kontaktujesz się z nami
Gdy kontaktujesz się z nami za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty email, itp. przekazujesz nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres email, itp. Podczas wysyłania formularza kontaktowego pobierany jest również adres IP komputera z którego formularz jest wysyłany.

W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane?

W żadnym wypadku nie będziemy udostępniali lub sprzedawali danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim.

Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.

Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie.

W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

W przypadku naruszenia prawa lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.

W jaki sposób będziemy się z Tobą kontaktować?

Jeżeli wysłałeś do nas zapytanie ofertowe za pomocą formularza kontaktowego zawartego na naszej stronie internetowej, odpowiedz od nas otrzymasz drogą mailową o ile nie zażyczysz sobie telefonicznego sposobu komunikacji z Tobą. Jeżeli kontaktowałeś się z nami telefonicznie odpowiemy Tobie również w ten sposób.

W jaki sposób możesz poinformować nas o zmianie danych?

Zmiany swoich danych osobowych możesz dokonać kontaktując się z nami telefonicznie, za pomocą tradycyjnej poczty lub za pomocą poczty email.  Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć.

Wykorzystanie ciasteczek („cookies”)

Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.

W jaki sposób zabezpieczamy Twoje dane osobowe?

Nasze bazy danych zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich a przechowywane w nich dane zapisane są w sposób niejawny.

Zmiany naszej polityki prywatności.

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.

Kontakt

Firma zbierająca dane: STALMET-KALISZ sp. z o.o., Dębniałki 1A, 62-814 Blizanów, Polska. W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt korzystając z formularza kontaktowego na stronie kontaktowej.